Mera Sol,Bad och Shopping :-)

Igar fick vi ánnu en ganska fin dag.formiddagen var i och for sig molnig med aska men efter lite aska sa sprack det upp och vi fick lite sol pa oss igen! vi passade pa att Shoppa lite till.Matias har fornyat sin garderob,det hander inte sa ofta.Jag hittede ocksa ett och annat fo en gangs skull ;-)

Sen vart det pool bad,vattnet i poolen ar fortfarande kallt. Men Malte Vart helt vild!! Han var i ganska lange,en riktig nordbo :-) Annat ar det med syrran...en riktig badkruka. Nu har de lovat soligt och varmt vader tills vi aker hem sa kanske det hinner bli lite varmare sa hon kan ta sj ett dopp.

Maya ser vi inte sa mycket av,hon ar bjuden pa tre kalas den har veckan!!! Skola till 15.30 sen kalas till 19.00. De barn som fyller ar pa vintern har sina kalas pa sommaren sa att de kan ha pool partyn.Later kul men det ar nagot stressigt att fa till allt...Men hon tycker att det ar kul,och det ar val det som ar huvudsaken!

Idag ska vi bara vara har hemma och slappa vid poolen,inga utflykter pa gang vad jag vet. Imorgon ska vi aka in till Madrid,promenera lite och ata Tapas,Nice! Det finns massor man skulle vilja/kunna gora bara man skulle ha mer tid.
Jag skulle latt kunna stanna en vecka till,men men.Matias borjar jobba pa Mandag efter 7veckors ldighet.Bara att gilla laget!

Hej svej!

Kommentarer
Postat av: ramona

Hola...

har ni skickat hit det där skrotvädret eller :))

mulet som tusan här nu ju....



låter som ni har en fin semester, njut på nu!!

see you soon!!

2010-06-15 @ 12:25:01
URL: http://nordbergromlin.blogspot.com
Postat av: Mikaela

Ni får nog ta och komma hem för vi behöver lite barnvakt back-ups snart tror jag... Melker tackar så mycket för fisken! Det är ju bra att någon vågar simma! Hi hi

2010-06-15 @ 20:33:05
URL: http://melkersfamilj.blogg.se/
Postat av: Erica

Skönt att få komma bort,se lite nytt:) Och shoppa förstås.Vet inte när jag kommer att ha råd med det...ingen bra arbetsgivare man har för tillfället:) Ni valde ju ändå rätt dagar,har ju varit kallt här hemma.Kram

2010-06-15 @ 20:54:49
Postat av: Bodil

låter som ni har det dunder skönt. Bra om du kommer hem snart Leia har raggarfrilla så hon behöver klippas :)

2010-06-16 @ 09:35:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0