Trevlig valborg gott folk!

I år blev det inget vanligt Valborgs firade,vi åkte till Föglö och firade Bestemor och Bestefar på deras 40 åriga bröllops dag(Egentligen i morgon) Middag på Seagram som verkliget fått ett lyft!Kul.
Skål för dem! Hoppas att vi också får fira den dagen,lika lyckliga och ståtliga! haha

Lite fler bilder

Här kommer det lite blandade bilder! de proffsiga bilderna verkar vara svåra att få in här,de är nog för stora.eller nåt sånt...
Som ni ser var det en otroligt fin dag!:-)

En Underbar helg....

Nu är vi hemma igen som Fam.Helin :-) Vi har haft bröllop i flera dagar!Allt har varit perfekt! Jag ska inte skriva så mycket i dag för vi är ganska trötta men jag ska lägga in några bilder så ni får se hur fina vi var :-) Jag ska göra ett längre inlägg någon annan dag när vi landat lite och fått fler bilder.
Det här är bara bilder vi tog med min egen kamera så jag väntar med späning på de"proffsiga"bilderna.
Vi har känt oss så fina och har passat perfekt bedvid våra stiliga män!
Tack till alla som varit med och gjort våra dagar oförglömliga!!
Snart ska jag sätta in fler bilder.

Allt fixat??

Igår och idag har vi fixat och trixat med det sista inför bröllopet.Jag hoppas vi har allt på grej. Barnena har varit på Föglö så det har underlättat en hel del.I morgon åker vi också ut och gör ingenting :-)
Skönt att inte känna någon stress....men det kanske hinner komma??? Blev faktiskt litte små svettig idag när vi hämtade våra ringar som har varit på slipning och putsning,upptäckte när vi kom ut att de var alldeles gula.Matias tyckte jag var gnällig men jag var inte nöjd så jag ringde och "klagade" lite (då var klockan alltså 15...) Vi fick i allafall åka in med dem och så fixade de till dem på 1,5h!!  (de hade missförstått mej...)Det är bra service de! (Hasses ur&guld) Nu har vi i allafall alla ringar och samtliga är blanka och fina ;-)
Någon Påsk blir det inte för oss i år,men det får vi leva med.Förra helgen var vi på Föglö och tjuvstartade lite med äggmålning,och så åt vi lite Mämma.så det får bli vår påsk i år.Har ju som sagt lite annat att tänka på.
Var in till Jill på City Blommor och kikade på min bukett också...den blir så fin så,vårig och fräsch,här kommer en liten glimt...
Med det säger jag Tack och god natt! Får se om jag får till ett till inlägg innan helgen eller om det blir efter Påsk.
Sååå GLAD PÅSK!!!

Vårpromenad

Var ut på en promenad i kväll och fick med mej några fina vår bilder i telefonen.

Det  har varit så skönt ute i dag våren, är verkligen välkommen!

Hej hopp!

Ett snabbt hej här i vår och bröllops yrseln! Det är fullt upp i våra liv just nu,jobb,bröllopsplanering och vardagen mm.mm. Förra helgen var jag borta 3 dagar på Frisör mässa=ligger efter på hemma fronten gaaanska mycket...
Finns en hel del att göra som man egentligen inte har tid eller lust med...var är städerskan???Funderar allvarligt på att skaffa en...
nåja,hur som helst så är det roliga grejer vi håller på med så vi ska inte klaga :-) Här kommer lite bilder,
Idag har vi varit på Mora träsk,Wilma tyckte det vär hur bra som helst! Malte fattade inte så mycket,han fick en chips påse efter förställningen som slog det mesta :-)
Wilma studsade med för fulla muggar! (det är hon som är klädd i rosa och vitt)
En cykeltur till postlådan.Lagom långt för Malte(ca60m)
Glass i stora lass!
Tandläkarbesök måste man också gå på....Wilma på 5års kontroll.Allt såg fint ut,trots lite glass...
De kollade Maltes gaddar också,allt bra där med.
duktig flicka!
Jaaa det var väl de senaste dagarna i vår vardag :-)
I morgon ska vi åka till Föglö och träffa kusinerna.Äntligen.Som de har väntat.

Möhippa för Sunny Hills Fruarna :-)

Haha,nu har möhippan varit! I Lördags kl.09.00 började det hela,kom hem 12.30 nästa dag...hohojaja :-)
Jag tror att vi fick den mest välplanerade,detaljrikaste,mest organiserade möhippa man kan få! Undrar hur många kvinnliga arbetstimmar det låg bakom???Någon som har räknat? Det var i alla fall riktigt roligt,vi är jätte nöjda!
Stort TACK till alla som varit med!! Går inte in på delj vad vi gjorde(det skulle ta flera timmar)Men vi tävlade mot varandra under dagen,fick olika uppdrag osv, Mikaela(med vinnarskalle)vann.Jag som inte är någon tävlings människa blev det under dagen,och tydligen är jag ganska dålig förlorare också ;-) men tiden läker alla sår har jag hört,haha.
Igår var jag sjuuukt trött,hade svarta säckar under ögonen,typ. I morse var jag inte heller pigg men jag släpade mej iväg till Träningsverket och efter det blev allt mycket bättre!! Så denna vecka får gå i träningens tecken! Ända till på Fredag,sen blir det frisör mässa i Jönköping och det är väl antagligen ingen hälsoresa kan jag tro :-)
Här kommer några bilder från helgen:
Några av våra fina flickor!
Montezami???
Det var några av bilderna,anar att det finns fler någonstans....
Nu är det bara att invänta den stora dagen/dagarna :-)Tur att det blir flera dagar så att det inte är över så fort...
Ett mål jag har den här veckan är att gå och lägga mej kl.22 varje kväll så att sömn kontot börjar komma upp till 0 snart,har legat på - allt för länge.Det både syns och känns.huga.
Nu har jag 5 minuter på mej:-)hej svej!

RSS 2.0