GRATTIS MAYA & MOLLY!!!!!

Den här veckan har två STOORA tjejer fyllt år,den ena är Kusin Maya Piraya.Hon blev 6 År i Tisdags,Massor med GRATTIS till dej i efterskott!!! Den andra tjejen är vår lilla guding Molly Polly,som blev 4 år.


Finaste Maya med finaste Malte. Vi saknar dej,ses i jul! Kram!


Nååååågot Stolt.....kompis :-) Lilla Malte är bara 1månad här.MOLLY höll gärna lillfisen i midsommras när de var här och hälsade på.När vi åker upp till dem i nyår är han så stor så han vill knappast ligga på någon kudde i någons famn :-)

Stabilt Molly! du ser liiite van ut! GRATTIS i efterskott Gumman!

Vi skulle gärna se att både Molly och Maya bodde lite närmare...Åre och Madrid liksom....hmmm. Men vi får ju komma och hälsa på helt enkelt. ÅRE i nyår och ev. madrid i Maj ???? (Vi vill i allllla faaallll...)


HALLOWEEN

I kväll har vi haft ett riiiiktigt Spoooookyyyy Party... (varning för läskiga bilder...hmmm)
Familj BusLarson och melkers familj var här på årets läskigaste partaj....:-)


Triss i.... väl utklädda flickor....njaaaa...


Patrik och Matias hade kämpat hårt med sina "dräkter" Tror att Patrik knep 1a Priset.


Barnens middag.        Wilma,William och           Wilma var prinsessa
Grön Potatismos          Melker i sitt lilla              i kväll.I Kusin Teresas
med fingrar i...            bord.                             gamla flamenco klänning



Triss i sötaste Malte.Bytte kläder           Här tvättar han upp sej
till varje rätt.                                        till helgens festligheter



Triss i kusin vitaminer :-)

Många triss i afton...

TACK för en trevlig kväll,alla inblandade!!! (Bra med småbarn och "fester"...man får gå och lägga sej tidigt...ME like)

Ursäkta eventulla stavfel i detta inlägg (och i föregående) (mer än vanligt...fniss)kan bero på att det är lite viiin inblandat...mmmm Mums.
Go Natt!

Dags för rullator...

Nu börjar Malte bli i behov av rullator...:-) Vi har börjat testa gå stolen  lite smått,Wilma tycker den är roligare än Malte,än så länge i alla fall! Kan man likna ett ? mer än detta liksom??? haha. Det gäller att han håller i ratten när de drar iväg.
För er som blir oroliga över hans rygg kan vi mededla att han har suttit max 5 minuter om dagen i stolen...:-)


Drrrrrun Drrrrun.....

Här börjar han se lite van ut! :-)

Wilma har varit hemma från Parken i två dagar,för att jag tycker att hon har varit så trött och gnällig mm. Första dagen vilade hon 20 minuter... inte så trött alltså... Andra dagen var Emil,Rufus och Elin här.Efter att de åkte såg det ut så här...

Vi höll på och lekte i vår garderob,när jag och Malte skulle börja med maten fortsatten W att leka med sin nya "Barbie"(fejk från Sparis för 2,45...)  Plötsligt blev det tyst och vad fann vi? Jopp,en sleeping beauty med barbien i högsta hugg! Hur trött är man om man slocknar på golvet med 20 tända lampor runt sej?? Söööt...mmm
Nåja,efter att ha haft henne hemma i två dagar har jag konstaterat att hon nog inte har några andra fel än att hon är en trotsig 3 åring. Herre Gud va vi kan bli sura på varandra...Men en 3åring ska väl va trotsig,eller??


Bröderna Mattsson och W. Kul att ni kom! (bilden är från förra besöket...men...de gör ju inget)

Första INNERUM partyt är avklarat.
Så här såg det ut när jag plockade upp all grejer hemma på köks bordet.
Men igår var det Ramona som stod Värdinna :-)



Det är många som vill ha party,Kul!


Veckan som gick

Jaha... så gick det en vecka till då...!!Snabbt går det. Fullt program hela tiden. Malte har börjat bulla upp sej i soffan och är något nöjd över att se världen från sittande position ;-) Wilma snor ju Malte nappar HEEEELA tiden,men nu tror jag att jag har kommit på en smart grej som får henne att släppa napparn direkt.Det är att alla "bebisar" som har napp måste ha blöja också som man ska kissa å bajsa i.DÅ kommer nappen flygande ganska snabbt,hehe.får se hur länge de funkar...


Nappsnattaren å Mallgrodan.Lite smått nöjd kille i tv (molly mus) soffan.


pappa med gladaste killen!

I Lördags åke Wilma till Farmor och Farfar.Så vi passade på att äta GOD middag (som Matias lagade=lyx)Grillad lax med diverse godsaker till.Lite vin och efterrätt.Kändes som om vi var barnfria när "bara" Malte var hemma :-) Att vi två ätit middag på "tumis" har inte hänt på lääänge så de var nåååågot lyxigt :-)
Pricken över i var ju att Matias steg upp med Malte på Söndag morgon  och jag vaknade 09.20!!! VA?! Hur skönt va inte de???!!! ME LIKE!;-)

Innerum frågan har löst sej,så nu har jag börjat boka in Partyn.Ska bli kul! Fick alla grejer för ett tag sen,så nu står det två resväskor här hemma fulla med prylar.

Så ni som vill ha partyn,jag hör snart av mej!


Broblem med tullen

Det har uppstått problem med tullen och Innerum.Det är problem eftersom lagret ligger i sverige och vi vet inte hur det smidigaste sättet är att sköta betalningarna på... det forskas i det i dag.Hoppas det löser sej snart. Jag återkommer till er som vill ha party när jag vet mer...

Man älskar ju ålands skattegränser....not.

Jag ska bli försäljare!

Nu har jag nåt nytt på G,jag ska börja sälja inrednings produkter på Home Partyn! Ni kan gå in på http://innerum.se och titta på lite inspirations bilder ur sortimentet.
Vill ni ha ett party är det bara att säga till!

(försökte länka adressen men lyckades inte...)


Här är några fina muggar som jag gärna skulle ha i mitt kök :-)

En ny favorit bok

Jag var på bettansbod för några veckor sen och köpte 10 st mini böcker (typ pixi)för 50 cent. Wilma fick en ny favorit bok...kolla vad den heter...Malin klipper sej.Kan inte låta bli att tycka de e lite kul.Hon är så "flickig".När vi är på gymnastiken har hon fullt upp me att kolla in de andra barnens frisyre,Me like!



Sagostund med Pappa,Malin och Maltes napp...morr för nappen...

Min kära lilla Mamma

Jag är ordentligt omplåstrad har jag märkt,det ena plåstret heter Wilma och det andra heter Malte. Wilma är inne i någon period/trots/utvecklingsfas eller nåt.Hon hänger å klänger på mej konstant.När jag sitter och ammar tex.sitter hon tätt bredvid,suger på sin ena tumme och har andra handen på mitt bröst...-Finns de mjölk här?-E mjölken slut nu?-Kommer det mera mjölk?
Låter gannska roligt va??? Men nja...
En annan grej är att hon vill att jag ska göra ALLT med henne-Om Matias ska läsa saga tex. såkommer det oftast-NEEEJ MMAAAAMMMMAAA SKAAAA, böööööl. SUCK.

De e liksom nu hon har börjat med allt (efter att Malte föddes egentligen) Hon har aldrig haft så mycket trots att prata om,och inte varit så Mammig heller,men nu verkar allt komma på en gång. JIIIHAA!


Här är ett kläng bevis.Jag lade mej framför öppna spisen för att läsa en tidning i (helst) lugn och ro.Men vips så förvandlades jag till en fåtölj...Ska man skratt eller gråta???

Ett annat plåster:

Den här klimpen bara vääääägrar att sova i sin säng....vilket betyder att han sover med mej....vilket betyder att vi sover ganska dåligt..... Jiiihhaaa,igen :-)

MEN....Ibland är de ju ganska roliga också...
Wilma igår när vi åkte hem från Gymnastiken:
-Mamma,jag såg en älg!Såg du också den?
-Nä...var det en mamma,pappa eller bebis älg?
-en mamma älg.
-var tror du bebisarna var då?
-i Spanien!
Hahahha,de va ju lite kul tycker jag....

En stund senare....
-Mamma,va fort du kör!
-Oj,ska jag sakta ner?
-Nej,kör fortare,de e roligt....

hmmmm...inte lika kul kanske.....:-)



Lite fix i köket

Som ni märker så kommer inläggena inte så täta just nu,men de finns lite att göra när man har två kidz och ett hus som man vill få helt färdigt+att man vill aktivera sin kropp lite också :-)

Men matias har i allafall fixat glasluckorna i köket.Nu är de "frostade",som vi ville ha det från början.
Bättre? Vi tycker det i alla fall...



Ska försöka sätta in lite bilder från veckan som gick senare idag...

RSS 2.0