God Jul & Happy new Year!!!

Två förväntansfulla monster!



Hoppas ni alla får en GOOOD JUL och Gott nytt år!!!! I morgon drar vi till Föglö och på Måndag till ÅRE!!! Så nu blir de paus på bloggen!

Kram från oss

HEJ MADRID!!!

Måste bara sätta in bilder på huset i Snövädret...Så Kusinerna får se vad som väntar dem på Onsdag när de kommer hit för att fira jul!:-) ta med er VARMA kläder för nu är det vinter!
Lite Jul känslor får man allt...







Ett tag sen sist...

Å vad har vi hållit på med då?
Vi har varit till Åbo(Jag, barnen,mamma och pappa) Hälsat på Gammel Mormor,Ronja,Raisa,Katarina och Jari.En snabbis blev det men en trevlig sådan!


Här sitter Ronja och Gammel Mormor å pratar om dittan å dattan.


Wilma busar med Gummis  Humppa med Mormor    Malte drar sej i tårna



Det har börjat snöa också,såååå kul! Igår var Melker m.parenteser här och åkte pulka.Det har vi pysslat med idag också. I betydligt mer snö...Var till William på 2års kalas i 2,5h och det hade säkert snöat 10cm på den lilla stunden,å det kommer bara mer å mer! Hoppas de stannar över julen.




Malte ute i snön för        Kusinerna myser
första gången

6 månaders kontroll

Idag har Malte varit på 6månaders kontroll.Fullt frisk och normal.:-) Vågen stannade på 9.370gr (!!!!) längden var 71,7cm. Har växt 4 cm sen förra gången,så han växer inte bara på bredden.;-)
Han har börjat sitta riktigt stadigt(i alla fall i flera minuter....) och börjar ta sej lite framåt på golvet,eller framåt var väl att ta i men bakåt och åt sidorna i alla fall!



Här ligger han med handen placerad på ett bekant ställe för killar och just det
stället är mycket intressant för tillfället... kommer säkert att vara det i fortsättningen också,hehe


Julen börjar närma sej

I helgen var det lilla jul,naturligtvis hade vi lillajul gran.Melker var här och "hjälpte oss" klä den.Inga bilder från det men här poserar Wilma med lill granen :-) På tal om posera så fick hon nåt ryck när vi tog den här bilden och började fjompa sej och ville att jag skulle ta 1000 bilder på henne (!!!!)Detta är sällsynt,sen hon var liten har hon mest vänt bort huvudet när man tagit fram kameran....Så jag knäppte på och fick en hel hög roliga bilder:-) Ni ser 2 av dem här nere...


Jag köpte en tomteluva till henne med flätor,vilket var en HIT.


Två nissar...Hur man nu ska få en bra julkortsbild på båda återstår att se..

Vi åkte till Farmor och Farfar på lilla jul.Lyssnade på krakel spektakel,drack glögg mm :-)


Fjompa Stina in action                                 Farmor med skrollorna


Sittern = Tråkig? Verkar lite så,ser inte direkt avslappnat ut :-)


Kan ni se vem som har fått vems huvudform? syns klockrent på denna bild tycker jag! ha ha.

I morgon ska jag få gå på Carolas jul konsert med Sis,Tack för det Daniel! Det ska bli kul,hoppas man får mer julstämmning då.
Annars har vi hängt upp en massa jul stjärnor och annan belysning så det är lite trevligt,lite snö på de skulle inte vara så dumt..

RSS 2.0