De e nu den riktiga husbyggar tiden börjar...

I kväll är första kvällen Jag och Wilma sitter hemma medan Matias är i huset och svettas. Antar att det är så här våra kvällar ska se ut ett tag fram över...(inget drömläge men ett fint hus hoppas jag på...) Tur att jag har datorn.Då kan jag blogga och spana in inrednings sidor :-) Inte för att kvällarna är så slöa med Wilma,som verkar bli mer och mer tonåring för var dag som går.Hennes hummör är väldigt upp å ner, oftast upp men när det är ner kan få en smäll,snyting,skrik rätt upp i ansiktet,smällande dörrar mm.Ska bli intressant att se Wilma som 15 åring. Just nu är det på en nivå som man oftast har svårt att hålla sej för skratt. Hon e så söt,Skrutt ungen...

Ett glas vin i soffan??

Efter middagen igår var det dagas för oss tjejer att åka upp till huset och spana in vad som hänt under dagen...
Mamma och Mikaela vart sugna på ett glas vin så de satte sej i soffan och njöööt läänge av de goda vinet... not. :-)


Ser lite obekväm ut den här soffan...eller?

Bästisar

De senaste dagarna har vi hängt ganska mycket med kusin Melker.Det är 2års skillnad på de små gullungarna men ändå verkar de njuta av varandras sällskap.Melker går igång på det mesta Wilma gör och Wilma verkar gilla att få leka lite storasyster :-) Igår var Moster och Melker här på middag.



Wilma och Melker i moster/mammas famn.



I natt ska den lilla mannen sova hos oss medan mor och far e på partaj. Här har vi lite naken bus innan torra blöjor och pyamasar ska på. Vi har haft fler nakna lekar i dag :-) Har varit till Mariebad,jag och Wilma var och kollade in Melker när han busade i bassängen med Moster och Mormor.
Pappa och Pappa Kaj fick slita i huset (slita å slita...de verkade rätt nöjda med att få börja spika)

Taket är på!

Nu är taket på,nästan färdigt,bara teglet som fattas :-)
Så det är ungefär så här det kommer att se ut.





Nu är det lite gräsmatta som saknas,en sandlåda,gunga och lite "smått å gott"
men de e ju en baggis så de e väl snart fixat! ;-)


Huset är här!!!


Idag har de satt huset på plats! så här såg det ut vid 11 tiden i morse,helt otroligt
att de har satt upp nästan hela huset på en dag! jag är hel impad. Det är som ett stort puzzel.Typ :-)



Här kommer en vägg flygande,en vardagsrums vägg är det.



Här är huset som det ser ut just nu... Inget tak på än men det kommer
i morgon.



Mamma och Wilma utanför sin borg,fniss.



De första besökarna kom redan i kväll,Moster,Daniel och Melker.Matias ger dem en guidad tur...just nu i badrummet...
De vart ingen bjudning i dag,de får bli en annan dag tror jag...

Återkommer med fler bilder inom kort! see you zoon!


Fint besök av Kung Arthur

Idag har lilla "Arthur" med mor besökt oss medan några Cognac sugna Pappor har invaderat deras hem.
Idag är lilla gubben 1v och en dag.



Här har vi en stolt mor och en slagen hjälte.




Titt ut!

Skördefest i Bolstaholm

I kväll har vi,tillsammans med Fam.Bromark varit på Skördemarknad i Geta.Första och inte sista gången,det var jätte mysigt,fin gård och bra arrangerat.Massor med avktiviter för barn.Hästridning,traktorrace,ansiktsmålning mm.Try it!



Här  står Wilma och Isak i sandhögen,ett av de bästa ställena,tyckte Wilma.



Här ligger vi i en "halmborg" och söker efter guldpengar, en hittade vi.(dock inte i halmborgen,träffade en snäll kund som hade hittat fler efter mycket om och men så vi fick en av henne som tur var...annars hade vi väl legat där fortfarande...)



En spanjor på Middag!

I dag har vi haft fint besök på middag! Juan från madrid är på Åland och i kväll var det "vår tur" att bjuda på middag. Det är nog bara när vi har en spanjor på besök vi dricker vin på en onsdag kväll :-) Kanske man somnar ännu snabbare än vanligt i dag...
Nästa gång hoppas vi att hela Familjen Llorens-Karlsson kommer! eller att vi åker till dom...:-)



Här har vi den galna spanjoren och Wilma som tyckte det var kul när kusinernas Pappa kom på besök.

Glass kalas på Kumlinge

I helgen var vi till Kumlinge,Wilma och melker har busat i två dagar = två morsor som är helt slut... En 2 åring som tror att hon vet och kan allt och en 0 åring som inte låter mamma sova på nätterna, de kan vem som helst bli slut av... Men ett litet Glasskalas hann vi med när vi fick oväntat besök av Nelly och Amanda.



Flickorna var såååå hungriga när de kom så vi bjöd på lasagne och så blev det glass till efterrätt.

Fantastiska vyer

Promenerde upp till grunden igår (igen...)sällskapet den här gången var Elin från föglö. Våra blivande grannar håller på och sätter upp sitt hus just nu och vi kunde konstatera att de blir jääääkligt högt....Så vår utsikt kommer väl att vara ett högt betong hus och ett ännu högre trähus med pulpet tak.;-)Kanske får en å annan sjöglimt mellan husena men då kan det hända att de krävs en å annan kopparspik i nån tall...:-) Men vi får kanske lite lä istället och planare gräsmatta...så de blir nog bra de också!

Tjao!

Linda och Patrik 30



Nu har jag lyckats få in en bild från den super roliga festen! men det är nåt som är fel så jag kan inte sätta in fler bilder samtidigt...så vi får nöja oss med den viktigaste :-) Självaste värdparet:Linda och Patrik. Temat för festen var sport,dessa två var naturligtvis domare...vi andra fick äran att vara sport fånar,synd att de inte går att lägga in fler bilder va? :-)
Hur som helst var det en riktigt rolig fest,veckan efter var en av de tyngre men de va de värt! Så...Tack för festen Linda och Patrik!



Veckans snyggingar ! ;-)




Problem med tekniken...

Ifall ni undrar varför det inte händer så mycket på sidan så har jag lite problem med det tekninska... Hela förra veckan var vi utan I-net för att telefon bolaget hade klantat till det på nåt sätt och när vi äntligen fick igång det funkar det inte att få in bilder på bloggen och det är lite smått irriterande för jag har massor av roliga bilder från Linda och Patriks 30 års kalas. Dessutom har min privata datatekniker inte tid med mina problem...(Matias) Han håller på och planerar el för fulla muggar.Huset har nämnligen börjat byggas!!! Elementena alltså... Det kommer den 23/9,snart alltså! coolt. Så nu har Maias lite stress att få elritningarna klara,och de måste ju gå före mina otroligt allvarliga problem....:-)

återkommer om mer info inom kort.... see you!

Wilmas första klippning!

Wilmas första klippning ägde rum på Saxess ;-)
(Mamma hade fixat en vip tid efter stängning...)




Här är hon nöjd över sin rosa stjärna som hon fick.
(som fortfarande finns kvar i hårbotten....)

RSS 2.0