Helgen som gick

Då va de helg igen då,vi har inte gjort så mycket.Matias har jobbat både Lö och Sö. För oss andra har det varit mest Flams å trams. Igår var barnen hos Mormor och jag åkte och tränade,SÅ SKÖNT att få svettas lite (på nåt annat än brnen,hihi)Det kom som en skänk från ovan.Har suttit inne med förkylda barn allt för länge,kände att nerverna behövde få slappna av lite...
Idag var vi och Simmade.Mormor var med då också.Malte tyckte nog att denna gång var den roligaste hittills.Han var helt vild i bassängen.Sen sov han i 2,5h...Wilma också.Jag lyckades slänga mej på soffan och bara vara lat,rätt nice.

Sen blev det en vintrig promenad,besök av Mormor och Morfar,som kom med min gamla sparkstötting.Jag och W vart lite ivriga på stötten så då va vi ut och testade den...Ganska kul faktiskt.

Egentligen har vi ju hunnit med en hel del... :-) I morgon börjar en ny fullspäckad vecka!


Lite för mycket snö på vägen för att det skulle gå riktigt fort.Men hon fattade direkt hur man skulle göra.


Flamsnissarna som blev så här glada av att se varandra efter tuppluren idag.







När man ser de här bilderna kan man ju undra hur man kan få nervproblem på dessa två.
MEN BELIVE ME,man kan! ;-)


STORM på Berget

Idag är det storm på Berget.Vi har varit hemma hela dagen,förutom ett besök till HC för att kolla lillisens öron.Det var en mer eller mindre kaos natt-igen... Så bara för att utesluta öronen åkte vi till Åsa på HC.Inget i öronen.Jaha,då får vi skylla på nåt annat då.:-)
Annars har vi mest lekt och slappat, Katt teater i Wilmas Garderob,mössprovning osv

I kväll blir det middag med tjejerna på Dinos,NICE!


Smile!!!!



Så här kan det se ut när två duracell kaniner fyller 30 ;-)

Jaaa...Då va den festen ett minne blått.Det var en jätte KUL fest!!! Vi är såå nöjda!!
Bilden nedanför var den bästa bilden på oss i min kamera...hmmm...å ni ser ju hur bra den är! Men det var väl ungefär så här vi såg ut hela kvällen,hihi hoho.


Tjooo hooo


Några av de 60 festprissarna :-)


2 riktigt tuffa hårdrockare !!! Tror ni vi hade rökmaskin eller???


Ett av bordena uppträder  med en vacker dans :-)

Mikaela och Linda hade ordnat riktigt bra program.Bla. en duell mellan mej och Ramona.Ramona skulle klippa Jonte på scen och jag skulle sjunga en sång tillsammans med Killarna i Högtryck...Ja hoho. Man kan säga att jag är ungefär lika bra på att Sjunga som hon på att klippa hår :-)



Här är klippet i       Patriks peruk kom till användning måånga gånger
full gång!                Kvällens Kock börjar se lite yr ut...


Paaarty Paaarty!


Kussarna kom ända från
Åbo för att gå på sin
gamla kusins 30 års kalas

Väl hemma(kl 04.30)Somnade man som en stock,sov 3 timmar.Kunde inte sova mer...Irriterande. Så det var bara att stiga upp till Farmor,Farfar och Barnen.


Å de e ju ganska underhållande det också! haha. Wilma gillar att klä ut sej och malte också för den delen...GULLE!

Fest Förberedelser....

Jag och Ramona håller på och förbereder vår fest för fullt.Det är kul men shit va mycket att tänka på! Allt från köttbuljong till Bordsplacering.Vill inte ens veta hur mycket det är att planera inför ett bröllop...Så de blir de nog inte på ett tag! :-)
Nu är det bara att invänta Torsdag kväll,då kan vi börja fixa lokalen :-)

Tand nr 2 är redan här

Våra katastrof nätter fortsätter,kan va att de beror på tand nr.2...När de väl kommer går det undan!
Det här lilla gulltrollet som sitter och flinar på bilden är inte så här söt på nätterna kan jag lova...men tur e ju att han e de på dagarna :-)
Det är ull fart på dagarna,gå stolen är poppis,måste väl snart plocka bort den så att han lär sej krypa... Idag var han in i barskåpet en sväng.Måste väl plocka bort det också snart...



Å här kommer Pippi långstrump, Farmor har stickat fin Pippi tröja som självklart måste testas med Pippi peruk och pippi "prickar" :-) Peruken börjar dock bli för liten...måste inhandla en större.



Body Jam....hmmmm....

JAHA...Då ha man testa på Jam med Maria då...hmmmm...ja va ska man säga...De blir inga fler gånger i alla fall. Alltså va orättvist.Vissa har de ju bara i sej,takt,rytm och känsla.Jag har dock fått det bevisat,än en gång,att jag är VÄRDELÖS på allt som har med dans att göra.
Tänkte när jag kom in i salen att Jag MÅSTE stå längst bak,men så ställde sej Jessi längst fram.Då tänkte jag på när jag och Molly åkte skidor och jag frågade om hon vågade åka ner för den här backen,hon svarade: Vågar du så vågar jag:-). Så jag tänkte,Vågar Jessi så vågar jag.Men de skulle jag ju aldrig ha gjort...Skulle jag ha ställt mej längst bak vid dörren så skulle jag ha kunnat smita ut efter uppvärmningen,för det var ungefär efter den jag började tänka:VA F-N gör JAG här???
NÅJA...gjort är gjort,då ha jag ju testat i alla fall... Haha.Man sku borda ha filmat...

MEN för er som gillar att dansa,snurra och skaka på häcken,gå på Body Jam med Maria(Johansson.Avancia)! Hon e sååå DUKTIG,värsta inlevelsen,man trodde ju ibland att man gjorde likadant,men så kollade man i speglarna och upptäckte att man hade heeeelt feeeel...:-)

Nu blir det en dusch,sen sängen.
Hoppas,Hoppas att Malte sover gött...låter inte så lovande,han ligger och hostar,har blivit förkyld.Sov som en kratta i natt...Natti!

Första tanden...

Jag tror jag har förklaringen på sömnlösa nätter...Maltes första tand har tittat fram :-) Vi hoppas att det är det i allafall...Wilma tror att han kommer att börja bita oss nu.
Annars börjar han bli lite full i fan,precis som han ser ut på bilden... Idag har han vält barstolarna flera gånger och rivit i blommorna och förståss stoppat bladen i munnen.


Här har han stulit Wilmas allra heligaste röda klacksko...ajajaj... nu börjas det...


Här kommer lite bilder från vår Bebis träff hos Anna och Elin


Luca och Malte Chillar :-)


Malte,Luca och Elin              Hela gänget


Här har vi Wilma sko fantast...alltså hon kan hålla på i evigheter,byta fram och tillbaka.
Snygg min...antar att hon säger hund skiiiiit eller nåt :-)

Goood Mooorgoooon....

I några nätter nu har det varit allt annat än god sömn....Dessa två troll har nojsat som två nyfödda bebisar,så man e lagom seg i bollen när man stiger upp.MEN i dag gör det inte så mycket för idag är vi lite extra GLADA för WILMA HAR FÅTT DAGIS PLATS!!!ÄNTLIGEN!!!Jag e sååå glad över de!!


Här myser trollena i sköööna sängar på holell Elit i Sundsvall,på väg hem från åre...

He en bra dag!!!! Vi ska nog fira med....nåt kul...:-)

Jul på Föglö och nyår i åre

Hej! Äntligen finns det tid för ett inlägg... Hetsiga dagar har det varit.Phu.Men kul. Var ju på Föglö hos Farmor och Farfar på julen.Hela ligan, 6 vuxna och 5 barn. Tomten hittade dit han också även fast han inte hittade hålet till Föglö tunneln ;-) Wilma och Malte har haft underhållning av kusinerna,Maya och Tereas behandlar dem som prins och prinsessa:-)

Sen var vi hemma och packade en dag och så åkte vi till Familj Pettersson som flyttat till Åre.Vi och melkers familj drog iväg på en 1400km resa med Stor bil och massor av packning. Väl framme efter en lååång resa med hur snälla barn som helst blev vi emot tagna av gästvänliga fam.Pettersson. Vi dundrade in i deras 3a med en miljon grejer och en massa barn,stannade i 4 dagar.Det gick otroligt bra,låter ju sjukt att man bor 11 pers i en 3a men Fam.Pettersson hade otroligt bra tålamod med oss!:-) Vet inte om jag skulle vara helt avslappnad med detta gäng hos oss i 4 dagar...Hur som helst så var det jätte kul,Wilma har skidat för första gången,tyckte det var jätte roligt. Molly och hon har sladdat runt i backarna.Att åka med barn är bra träning för lårmusklerna kan jag säga...

På nyårs afton blev det middag,spel och raketer.

här nedanför kommer det lite bilder....
ska försöka göra lite tätare inlägg i fortsättningen...


Vi hade perfekt väder!

Skid drottningarna

alla kids

åre dalen,lite kul att se raketerna uppifrån

Föglö ligan




Kusinerna

RSS 2.0