Borde man ha 3 barn???

Idag har det varit fullt hus här hemma.Ramona och Arthur var här,och Erica och Isak.E & I gled in med 2 STORA FINA påsar fika från Choklad...MUMS FILIBBABA!
När det sen var dags för alla att åka hem ville Isak stanna kvar.Det fick han ju så klart. Å va dom har lekt! Haft så himla roligt,bara skrattat och lekt hela dagen.Suttit inne i Wilmas rum med stängd dörr :-) De va ju liksom hur lätt som helst att ha 3 barn,så i ett svagt ögonblick tänkte jag på hur det skulle vara att ha tre...men snabbt kom jag på andra tankar :-) Antar att syskon inte skulle leka lika bra tillsammans... Hur som helst så har de haft jätte kul och han är välkommen när som helst igen!


Lite bus i hålet hann de också med...  Ett blivande par kanske???
Gulliga Busungar!



Sen vart de lite Pyamas party med lillfisen...
...som för övrigt är en mycket hungrig kille,HERREGUD va han ska ha mat! Idag har vi proppat i honom så mycket det gått så att han ska sova så länge som möjligt(...hmmm.. eller inte...) Han bara gapar som en fågelunge å snabbt ska det gå!
Jag börjar längta efter att få sova lite längre än 2 timmar i sträck... Nån som har nåt tips???

Natti Natti!

Kommentarer
Postat av: Rosina

För mig är det inte så stor skillnad på 2 och 3 barn, men måste säga att det är skönt att Tuva är 4 år och inte yngre:-).



Inga andra tips än att ge honom mycket mat, ger ni 2 potatis mål om dagen?

Ha det bra hoppas han börjar sova hela nätterna snart! De är skönt att sova.

2009-11-05 @ 18:57:02
Postat av: Pia Piggelin & Co

Jo, Jack var ju oxå rätt "stor i maten". Jag sov med tuttarna i vädret och han brevid. På nått sätt lyckades vi fixa matintaget medan båda sov :) Det här var alltså under amningstiden...

2009-11-05 @ 21:59:21
URL: http://jackmattibirger.bloggagratis.se
Postat av: Pia Piggelin & Co

Och jag kom just på att vi började väldigt tidigt med att mixa vanlig havregrynsgröt (när man började ge gröt) med stavmixern och ge det. Det sa våran barnmorska var helt bra och då fick tuttarna vila mera :)

2009-11-05 @ 22:01:58
URL: http://jackmattibirger.bloggagratis.se
Postat av: Erica

Hmm...Isak började nog strida med Anton när han kom hem så jo det är nog skillnad på om alla barnen är syskon och inte inlånade,he,he.

Idag är han nog inte välkommen,hoppas,hoppas att det inte är svinis:(

2009-11-06 @ 18:33:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0