Grattis Farmor!

Idag fyller Barnens Farmor år,grattis kramar till dej! Här ligger Wilma och Malte och myser i en fin filt som hon har stickat till Malte,Wilma har nästan lagt beslag på den...Tack för den!



Idag har jag varit "själv" med Barnen,Matias var tvungen att åka till Sottunga och installera ett brandlarm.Själv å själv,Moster och Melker kom redan i morse med lunchen under armen,Perfekt! + att hon var barnvakt en liten stund så jag kunde åka och handla lite blöjor+ "magknipsdroppar" (till lilleman som har börjat röra om i grytan...) Guld värt Moster,Tack!

Sen kom Ramona+Arthur,Janina+Albin. Skönt att ni kom och diskuterade magknips problem mm.Malte har sovit lugnt å skönt i sin säng i två timmar nu!!! Kan de va dropparna som gjort sitt redan? eller var det ni som tröttade ut honom totalt??

Här har vi en massa glada barn och Babbliga Mamas,Tack för idag!

Jo alltså,Malte som har varit så lugn och "problemfri" fick jätte magknip igår :-( Stackarn kämpade från kl18-00.30 Inte så kul.Nu har vi inhandlat droppar och hoppas att de ska hjälpa oss på traven,vem vill ha ont i magen liksom? och vem vill lyssna på ett barn som har ont i magen? Hoppas de blir bättre.

Nu sover både W&M så nu ska jag passa på å slummra en stund, Hej hopp!

Kommentarer
Postat av: Erica

Hm,man skall vara försiktig med att säga problemfri...det gäller allt bilar,barn ja allt :)

Hoppas det blir bättre,stackarn.

2009-06-04 @ 19:05:31
URL: http://duracellungar.blogg.se/
Postat av: Inger Sundman

Grattis till er lille son. Man kan ju diskutera om han är så liten verkar växa så de knakar.Har inte haft möjlighet att följa er nu när jag varit bort på husmors semester och sedan på jobb direkt. Men nu har har uppdaterat mej, kommer över idag när ni kommer hem till Kumlinge. Bilden på Willma och Malte är så söt, den där Willma skall pussa Malte på näsan. Ha det gott vi syns snart.

2009-06-05 @ 12:09:22
Postat av: annika

Hej, visst är det vit färg ni har på era väggar? vad heter den färgen och har ni blandat den med någon nyans? Ska om måla vardagsrummet och tycker er färg ser fin ut.

2009-06-08 @ 22:53:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0