Ett tag sen...

Hej Svej!

Har konstaterat att det inte finns så mycket tid för bloggen sen lillen anlände....Inte efter att han började göra väsen av sej i alla fall :-)Han har börjat markera att han existerar med bla.magknip-not så kul...Igår var en mindre bra dag,idag är det en jätte bra dag.Så det är lite varannan dag verkar det som.
Wilma har också börjat visa att hon har lite blandade känslor om att få en lillebror...Inte så jätte roliga utbrott att handskas med för hennes föräldrar,hoho. Ibland kan man bli riktigt svettig.Men hon måste väl också få avreagera sej.

Vi var till rådgivningen Igår och inte undra på att han skriker ibland,så mycket som han växer.... mätstickan visade på 54cm (50 när han föddes) och 4265g. Så de går åt rätt håll!



Här har vi fångat honom med ögona öppna,har lite svårt att fokusera blicken än,men de kommer väl.

Vad har vi annat pysslat med? Matias har haft Pappa cognac,en riktigt lyckad och trevlig sådan,vad jag har hört i alla fall... Vi åkte till Kulminge med Moster och Melker.Där fick jag all hjälp jag kunde få med kidsen.Man känner sej snabbt otillräcklig nu när det är två som vill ha ens uppmärksamhet. Det är tur att Wilma Älskar att vara med sin Moster
,Mormor,Morfar,Morbror och Kusin så egentligen kanske hon inte bryr sej så mycket om att jag inte ger henne 100% uppmärksamhet...det är väl mest jag som tänker på det.

Matias har fixat lite här hemma också.Bla.speglar i våra dresingroom,Vart nice ;-)

I kväll kommer Farmor och Farfar hit på middag,så nu måste vi börjar fixa med det innan Malte vaknar.

Kommentarer
Postat av: Linda

Åh så söt han är!!! Man blir nästan bebissjuk. Måste nog komma och snusa lite på honom någon dag igen. Det verkar ju som om han växer rysligt fort så det är bäst att passa på.

Det är bra att Wilma reagerar lite, skulle väl vara konstigt annars. Hon får gärna komma förbi och leka någon dag om hon vill ha semester från resten av familjen. Hör av er bara.

Kram

2009-06-09 @ 16:34:37
URL: http://buslarson.blogg.se/
Postat av: Erica

oj,vad han växer:) Det är nog inte så lätt att få en lillebror.Sätt upp mig på frivilliga bebisvakt-listan om du vill ha extra tid med Wilma:) eller om du behöver nån som håller han i famnen:)

2009-06-09 @ 16:56:53
URL: http://duracellungar.blogg.se/
Postat av: Ramonster

han växer så det knakar!Wilmis tycker nog det e både jobbigt och skoj med en lillebrorsa nu...

Kan tro det är lite kämpigt att ha båda hemma nu... Man var ju helt slut långa tider efter att man klämpt ut klimpen, se till att vila när du har möjlighet.. men du har väl lite svårt att ligga på sofflocket S

2009-06-10 @ 09:30:15
Postat av: Annica

Hej!

Det är nog inte så lätt för de "stora" att förstå att den lilla faktiskt ska stanna.. inget man lämnar bort liksom. Detta har börjat gå upp för Hannes nu och vi har också att göra med utbrott och skrik, samt lite trots.. en riktigt härlig kombination, att inte tala om när jag ska amma.. allt han hittar på morr :-)



Tokigt att Malte tidvis har ont i magen, nu vet jag inte vad du använder för magdroppar, men kan säga att här hjälpte Lactophilus pulver mycket mycket bättre än Cuplaton!

Akta dig för nypotatis.. kan ge riktigt tokigt i magen på dom små!

Jättesöt är han för övrigt!

Ha de!

2009-06-10 @ 11:32:33
URL: http://fameliasson.blogg.se/
Postat av: Inger Sundman

Vill bara önska er en trevlig Midsommar. Hoppas att Malte´s magknip ger med sej. OM han fortsätter att växa så som han gör nu så kommer han snart att vara lika stor som Wilma snart.

Angående Midsommar så känns det lite konstigt att inte ni alla skall var på Kumlinge i år, nu måste ju vi börja fundera vad VI ska hitta på. Hoppas ni får sol och fint väder på Solberget :-)

2009-06-10 @ 17:11:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0