We löööv Penicilin

Nu har Wilma fått penicilin 3 ggr och är just nu på toppen hummör! såå skönt att hon är tillbaka.Något magrare än för en vecka sen står hon och Matias nu och "rockar" till Lets Dance,trosorna åker ner stup i kvarten och revbena petar ut,Meeen (Tony ) hon e GLAD!!! I halgen ska hon få äta och dricka allt hon vill ha.På måndag hoppas vi att hon kan åka till Gretel (dagmamman)och leka med sina kompisar som hon säger att hon älskar...

Huset: Igår och Idag har både Pappa och Lars-Åke varit där och fixat å trixat.De förbereder badrummena för kakel och klinkers. Å de e de inte bara lite meck med verkar det som... hoho.
Vi fick också veta att värmepumpen har kommit i dag och att borrhålet är klart. Snart har vi den riktiga värmen på G!
Matias fortsätter med elen i helgen så då kommer vi en bit närmare inflyttning igen :-)


Kommentarer
Postat av: Linda

Shit vad det händer grejer! Både på sjukfronten och i huset. Skönt att höra att Wilma mår bättre. Skrattar högt då jag tänker på hur hon rockar.. =) Härligt att hon är sig själv igen.

Kanske vi kan ses någon dag nu när ni är på G igen, var så länge sedan.

Kram

2009-02-06 @ 21:27:35
URL: http://buslarson.blogg.se/
Postat av: Elin

Hm, måste komma o glutta nåt till huset när man kommer till stan! Hur jobbar du next week? Torsdag typ? Kommer antagligen att va i stan då hela dagen...sjukhus m Rufus, babysim m.m tänkte om Emil kunde få en klippning kanske? Sku va annars kul att träffas om du e ledig =)

2009-02-07 @ 10:49:23
URL: http://mattssonhenning.blogspot.com
Postat av: Erica

Ingen simning för er då imorgon,om du inte kommer själv och drar några längder:-) Hoppas att hon får va frisk nu och ni andra med förstås, ni måste ju vara lite utvilade när bebis kommer...Ja det är mkt trix med byggandet. "Vi" har hållit på hela dagen med trappräcket...när man börjjar känna att det flyter på,då är det ju nått som skall jävlas...

2009-02-07 @ 19:07:58
URL: http://duracellungar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0