Kumlinge Weekenden var HET

Pappa Matias har legat deckad sen i Onsdags,feber,kroppsvärk,hosta mm. Egentligen är det första dagen i dag som han är rätt ok.Jag och Wilma höll tummarna för att vi skulle klara oss och drog till Kumlinge,tänkte att frisk skärgårds luft skulle göra susen,meeen NEJ.Wilma fick feber i Fredags.Rekord faktiskt,40 grader var hon upp i.Då var det hett,på alla sätt. Men med några svidande burana i rumpan så vart de lite fart på henne i alla fall. Lite spring,skratt å bråk orkade hon med,Melker var ju med,då gäller det att haka på. Idag är det söndag och hon är ganska pigg,lite gröna sniglar i kranen och onödigt gnäll men det verkar gå åt rätt håll. Får dock hoppa över den planerade simningen med Melker och William i morgon,synd.

Annars vart de väl rätt lugnt på K,lite promenader,BASTU(-åååå vad jag saknar bastu,de e ju såååå jäkla skööönt...) Mommo stod vid spisen mest hela tiden så mat var det sista man behövde fundera på.I allafall att laga den,att få den i sej verkar inte någon i vår familj ha problem med...Mums. :-) Trevligt var det,men jag tror Mommo tyckte det var ganska skönt när vi (jag,wilma,Moster,melker 2 kattor och Moffa)tog vårt pick å pack och stack till stan igen.Hon skulle städa sa hon...hmmm...fattar inte varför men de måste hon ju få göra om hon vill :-)

Kommentarer
Postat av: Linda

Ha,ha! Det är bra att Maija får rå om sina nära och kära lite... Stackars lilla Wilmis, inte kul att vara sjuk. Hoppas hon blir frisk snart. Synd att ni inte kan komma med i morgon, vi får ta det en annan dag.

Vi gjorde en liten söndagsutflykt idag och var till ert hus. Träffade din svärfar, han var duktig och jobbade på. Det blir så fint! Mycket bättre i verkligheten än på bild. Golven är verkligen jättefina!

2009-02-01 @ 21:20:57
URL: http://buslarson.blogg.se/
Postat av: ramona

tjingeling! har ni landat hemma nu igen :) jag och Arthur drar till skären i morgon en sväng :) måste ut och hälsa på mommi o moffa, dom har abstinens.

krya på er nu så kan ses snart!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0