Vernissage med bubbel...

...blev vi bjudna på idag.:-) Wilmas avdelning, Grönkulla ordnade för föräldrar och syskon. Det ställde ut jätte fina teckningar och målningar de gjort under hösten. Olika färg teman, sockermålning, vikmålning mm. Dom e så duktiga och gör så mycket med barnen. Idag tex. var de till Islandia med 40-45 barn så att de fick åka skridskor. Sen Vernissage med "bubbel" och snittar! Lyx dagis!

Wilma och Malte spanar in konsten.


Wilma med en av dagis fröknarna, Camilla, som bjöd på bubblet och snittarna :-)


Det här är mammas favorit... den är så mycket Wilma. En prinsessa som är ute och går bland blommorna med en pudel! det är Wilma det! gulle...


Det här är en sockermålning...Intressant... Så har jag aldrig målat. Det ser ut som om det är nåt proffs som hållit på med den! Men det är ju bara Wilma 5 år, hon är riktigt duktig lilla konstnärinnan!

Idag fastnade Hogge på bild också!


Kommentarer
Postat av: Linda

Åh vad fint! Och mysigt! Vad roligt att du får visa upp dina fina målningar Wilma!

2012-02-08 @ 22:34:30
URL: http://buslarson.blogg.se/
Postat av: Inger Sundman

Kul att dom tar chansen och visar upp barnens alster på ett mysigt sätt för alla, istället för att bara sätta in dom i en pärm och säga, - De här har vi haft som tema, och satt pärmen i handen på föräldrarna. Mycket bra gjort, tycker jag. Wilma är en apselut en riktig konstnär, fortsätt så Wilma, uppmuntra henne.

Kram.

2012-02-09 @ 15:21:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0