Funky Kidz Avslutning

Hej hopp! Här kommer ett inlägg :-)  Idag har Wilma haft avslutning med sin dans grupp. Deras grupp skulle vara hundar. Duktiga och gulliga :-)




Några gullisar. Wilma fick en dalmatin målning, mycket nöjd :-)


Ros utdelning. Hon ville gå nästa termin också så vi anmälde henne på nytt idag.
Hoppas det här intresset håller i sig, man blir ju sugen på att kunna dansa själv.
Men det är inte lätt när man är både tondurak och taktlös, haha

Foto Fix


Vi har också fixat med lite foton i helgen, fått lite nya och möblerat om bland de gamla.
Svart vitt...


Några förstoringar från bröllops dagen. svartvitt...



Några fina ramar som vi fick i julklapp från madrid förra året... Även svart vita bilder där...
Gillar ju liksom det jag...

Hoppsan...

...igen... det går inte så bra det här :-) gläst mellan inläggen... jag har hållit på med en massa annat helt enkelt. Det har varit jobb, damernas afton, fruhippa i Uppsala mm.mm.

Träningen förra vecka blev väl också så där... 4,5h fick jag ihop...inte bra... MEN ny vecka nya tag! I Måndags var jag på cycling+cxworx, Igår ingenting. Däremot var vi på bio! Idag har jag hunnit med en morgon promenad. Så nu är det bara 5h till att skrapa ihop den här veckan :-)

Det har inte varit så mycket bilder här heller...slött...måste fixa lite med det..

Hej hopp!

CXWORX

Är en ganska ny Core träning från Lesmills som jag har blivit kär i. Man tränar allt mellan axlar och lår, mycket mage och stabilitet. Exakt vad jag behöver, så att jag håller ihop. Endast en halv timme och super effektivt. Igår hann jag med det under lunchen så dagen blev extra bra!
Man bli piggare av träning än vin har jag märkt :-)

Helgen

Helgen är slut, den gick snabbt, den också. I Fredags hade vi middag med jobbet på Texas, sen blev det en drink eller två på Indigo. Tok trött på Lördagen...Var på Funky kids med Wilma sen sov vi några timmar innan vi gick till grannarna på Halloween fest. Hamburgar buffe med James marängtårta till efterrätt, MUMS. Skattkista till barnen, lite vin, kognac osv. Hemma igen  kl.00.00 (ca) Och HELT SLUT när jag vaknade, det blev familje sim utan mej.  Jag fattar inte hur jag kan vara så trött... Piggnade dock i när vi åkte ut till Hammarludda för att se Maddes och Jonas livsverk, vilket fint hus de kommer att få! Vi grillade korv och hade allmänt trevligt.
Avslutade söndagen med  med en timmes promenad. Så på motion konton blev det 6,5h den här veckan också :-) Har inte blivit så mycket gym, ska försöka få mer tid till det nästa vecka.

Slött att kameran inte fått hänga med så mycket på senare tid...men det är ganska skönt det också.

Tack å god natt!

Hoppsan...

...här händer det inte mycket :-) men den här veckan gick extremt fort! har inte hunnit med mycket mer än jobb och "markservice". Inte så mycket träning heller men morgonpromenader har det blivit varje morgon! Inte illa det heller. Ska släpa mig till TV i helgen i stället.
Ikväll blir det dessutom Middag med jobbet, första gången med hela gänget, ska bli Trevligt!
Dessutom är vi bjudna på Fest i morgon också, så den här helgen blir kul!
Trevlig helg!

RSS 2.0