God Jul!

Hoppas alla får en riktigt skön jul, med god mat och noll stress. Det ska i alla fall vi försöka få...


Vi ska sooova mycket. Hoppas jag...



Kram från oss!


Och Tack för alla fina julkort!!!

Det här med julpynt....

Idag har jag varit hemma och fixat en massa saker, papper och räkningar hit och dit. Passade också på och plocka fram lite jul grejer. Men jag vet inte om det här med julpynt är min grej, en massa krims krams här och där. Det gäller liksom att få det lite lagom. En massa röda tomtar i varje knut är inte min grej. Jag hittade faktiskt två riktigt fina tomtar på Sarhallen för några veckor sen och de är riktigt söta :-) En julkrans ute vid dörren, det fina hjärtat fick jag av min gudson,Emil här om dagen.


En julstjärna måste man ju också ha.(och en amaryllys,men den har inte slagit ut än)

Skulle Wilma få bestämma skulle vi ha glittrande julgransbollar i hela huset. Hon vill att vi ska sätta upp Julgranen redan.Ja-vi ska ha en plast i år-boring, jag vet, men vi ska inte ens vara hemma över julen så det känns som om det inte spelar så stor roll. Den är säkert jätte fin... men kanske vi tar fram den till helgen.

Hon har förresten idag bestämt hurdan brudklänning hon ska ha när hon gifter sig... likadan som Louise i Bonde söker fru :-) som sagt...vi har inte riktigt samma smak, haha.

God natt!

Tisdag

Våra Tisdagar kan det vara varierad kvalite på om man säger så...Idag var det en bra dag! Hämtade alla 4 barn på dagis och åkte hem. Inget bråk Inget skrik. Jätte skönt och SÅ mycket roligare.

Alla fyra galningar... Wilma har stassat upp sej i vanlig ordning...fina kombinationer :-)


ååååå puss på dej kussen!


å lite mys me brolla...

Blev inte så mycket Lucia firande för vår del idag...hinner inte med så mycket annat än jobb just nu. Men e de bråååda tider så e de! Ska ta lite ledigt i mellandagarna och veckan efter, och det ska bli så skönt!!
Känns för övrigt inte som om det är jul snart... har inte hunnit julpynta så mycket och det här vädret,SUCK.
I morgon är jag ledig då kanske jag får dra på lite julmusik och slita fram några tomtar, så ska det väl ordna sej :-)

Köpte förresten lite "julpynt" idag, jätte fina ljusstakar

Eftersom det inte verkar bli en vit jul ute får det bli det inne i stället! inte mej emot :-)

Vad hände med träningen den här veckan???

Det blidde ingen bra vecka för träning den här veckan... Alldeles för mycket jobb, pyssel kväll på dagis, Stockholm tripp mm...  Förra veckan lyckades jag få ihop hela 7,5h! Och hitills har jag lyckats med 1h den här veckan... inte bra.

Dessutom blev det Fredagsmys med Linda,William och Bianca. Pepperkakor och glögg... och NU sitter jag och tittar på Idol med en påse pepperkaks dumle.....OMG vad goda... Kommer att rulla iväg på jobb i morgon.... Dessutom ska vi till Nautical på julbord i morgon. HOHO. Men e de jul så e de! :-)

Trevlig helg!

RSS 2.0