Trädgårds arbete

Hösten är här och våra projekt fortsätter, det finns massor att göra bara man skulle ha tid... Lite har vi fått gjort som ni ser! Men vi har mera planer och ideer :-) det är bara tiden och lite flis som saknas,haha.
Det där med tid har ni säker märkt att jag saknar eftersom det inte händer så mycket här på bloggen. Egentligen borde jag väl sluta blogga men lite kul är det ju när man väl sätter igång....
Vi har förstorat uteplatsen och lagt plattor nedanför altanen.
Fått upp en mur mot grannarna och lagt grått grus lite här och där.
Här har vi fått fler odlingslådor och grus.
De här två trollen hänger med på det mesta. Med lite gung och lek pauser funkar det ganska bra :-)

Kommentarer
Postat av: Linda

Åh, vad fint! Måste komma förbi och se IRL. Det där med avsaknaden av tid och flis känner jag igen. Man skulle behöva 5 timmar mer per dygn och öka sina inkomster. Det är dyrt att rusta på hus och trädgård. Men fint blir det!

2011-09-27 @ 22:04:16
URL: http://buslarson.blogg.se/
Postat av: Inger sundman

Nej! du får inte sluta blogga, de är så kul att få följa er på bloggen. Har varit in och kollat flera ggr. om de hänt något nytt, så du vet att du har en som följer er i alla fall. Säkert en bland många andra. Snyggt har ni fått de där runt på gården. Ha de gott nu alla.

2011-09-28 @ 18:42:03
Postat av: Erica

Nice! Undrar hur ni får till det med jobb och extra jobb,vem är det som har energi kvar till att fixa i trädgården? Fint är det iallafall.Är så tacksam att det fanns lite "trädgård" från förut hos oss :):)

2011-09-28 @ 20:54:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0