"Bara"Vardag

Det händer inte så mycket just nu,mest vardag,ganska skönt det också förståss. Idag var Moster Mikaela och Melker här och vi lyckades fånga alla kusiner på en bild,DET händer inte ofta.Man fick ju hålla fast de där 2 minsta sprattel gubbarna...Wilma har lagt beslag på min 30års boa...hmmm hur ska detta sluta??? :-)

Grannen Hannah var över med sina små i morse,vi bjöd på storslagen lunch,havregrynsgröt.Lyx. :-)
Skönt att ha sällskap så nära,man slipper släpa iväg båda två,in i bil,ut ur bil osv.osv... Har märkt att man blivit mycket mer bekväm/lat efter att Malte föddes.Det är skönast att vara hemma helt enkelt.
Det kanske märks??? Vi kommer inte på besök så ofta va??? Jag hoppas det blir ändring på det när vårsolen börjar skina och det inte är så mycket kläder som ska på och av. Kan ju alltid skylla på nåt....hmmmm


VILDA gullungar


Lördagens Outfit:

Stilig som få.

I morgon ska vi besöka Dagis för första gången,Spännande! Hoppas fröken gillar stället.


Kommentarer
Postat av: Malin

Det är väl klart att ni inte vill åka iväg någonstans när ni har ert nya fina hus att hänga i!! =) Men om ni känner för att komma och trängas lite i vår lägenhet är ni hjärtligt välkomna när som helst.



Ska försöka slira förbi en sväng i morgon efter öppna förskolan, tack för inbjudan! Kram

2010-02-17 @ 21:05:30
URL: http://melvins.webblogg.se/
Postat av: Linda

Hmmm, jag undrar vem som förser henne med alla dessa möjligheter till kreationer... Underbart att hon posar så fint och gillar att klä ut sig.



Kul att ses igår, tur att det inte tar lika lång tid igen innan vi ses. Varför är man så lat på vintern med att ta sig någonstans? Tur att alla är likadana så att man slipper ha ångest... =)

2010-02-19 @ 16:29:12
URL: http://buslarson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0