En slappar dag till med älskade ungar!

Här myser storasyster och lillebror.En av få minuter som denna unge man e vaken,han sover hela tiden typ... På nätterna också faktiskt...än så länge i alla fall...


Wilma är en snäll syster tycker Malte,hon är bäst av oss 3 på att hålla honom vaken.

Bara helt underbart söt,       Ett busfrö i badet,gulle.
vill nästan smaka på
honom....

Lite altan häng har det blivit i dag,kanon väder,värsta sommaren.Mormor kom hit med Chiliconcarne igår som blev vår lunch i dag. Matias har och håller på med lite pyssel på altanen.Iklädd endast shorts,klockan är 19.47,så nog har det varit varmt i dag! Perfekt väder att vara Pappaledig på ;-) Han kan nog behöva lite semester efter det här husprojektet.

Nu ska jag mysa med Wilma medan Malte sover,kolla lite på pingu å så...;-)



Kommentarer
Postat av: Linda

Vilka ljuvliga barn ni har. Härligt. Om ni känner för besök kommer vi gärna förbi på måndag eller tisdag och hälsar på en stund. Nu väntar en jobbhelg för mig.

Fortsätt njuta av era söta barn nu.

Kram

2009-05-29 @ 20:58:32
URL: http://buslarson.blogg.se/
Postat av: Elin

Så ni är hemma nu?? Måste komma på besök här...vill ju sen den lille "live", har somsagt varit väldigt förkyld så har hållit mej borta med flit...men nu har jag nog svårt att hålla mej.. ;) Ni har säkert haft mycket besök å..hur är ni hemma på söndag om man sku få för sig att komma ut o åka båt?

2009-05-30 @ 07:54:50
URL: http://livetpawestergard.blogspot.com
Postat av: Patrik

Härligt härligt, vilken toppenstorasyster hon är Wilma. William o jag kommer imorrn om det kommer lite sol. Om det passar så kommer vi gärna vid 9-10-hugget men vi får se hur ni har det då. Nu ska vildingen sova här, ha en trevlig kväll nu

2009-05-30 @ 19:52:55
Postat av: Ulli

Hej på er! Mikaela berättade att ni fått ert andra barn så nyfiken som man är så var jag tvungen att kolla in bloggen! :) Vill bara säga stort grattis!! Å vilket fiiiiiint hus ni har! :) Ha det så gott å skön sommar!

2009-05-30 @ 20:01:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0