Malte

Tänkte bara skriva lite om Malte... Han är lite över två månader nu och växer så de knakar (som ni ser),han är totalt orutinerad,jag har inte sett susen av någon rutin över huvudtaget.När han är arg så skriker han så han blir blå-lila,det gör han ganska ofta... men det går över ganska snabbt.När han är glad så skrattar han med hela kroppen,och de gör han också ganska ofta. Han total vägrar ta både napp och nappflaska.Har prövat alla nappar och flaskor vi har men Nej Tack.

Såå ni som känner våra barn kan konstatera att han och Wilma inte är lika på ett enda sätt...
Hon har varit liten från första början och växte lååångsamt men ätit allt hon fått i munnen.Hade rutiner från första stund(nästan i allafall) och älskar nappar. Wilmas hummör är väldigt jämnt skrattar inte ihjäl sej åt saker men gapar och skriker inte så mycket heller.

Ganska intressant att se hur två barn som är stöpta i samma form kan bli så olika.Ska bli kul se hur han utväcklas,han är ju trots allt bara 2 månader.


Här har vi den skrattande gaphalsen!

ps.Just nu har Wilma snott maltes napp och ligger och tjuv suger på den i ett annat rum...morrr...hon har dessutom börjat suga på tummen...det lärde hon sej av Molly i midsommras....suck. Man har liksom fått en bebis till...jiiihaaaa! ;-)

Kommentarer
Postat av: Erica

Han är ju lillebror....dom härjar mest:) Ånej har hon börjat med tummen,den kan man ju inte lämna på skansen eller skicka till tomten.....

2009-08-05 @ 16:23:21
Postat av: Ramona

dom här killarna verkar ha lite humör allihopa tror jag :)

2009-08-05 @ 20:42:10
URL: http://nordbergromlin.blogspot.com
Postat av: Mikaela

Åh vad fin han är! Matchy matchy med babysittern... Inte är vi ju så himla lika våra bröder heller, eller? ;o)

2009-08-05 @ 21:34:04
URL: http://melkersfamilj.blogg.se/
Postat av: Linda

Det visar bara att ni låter era barn vara sig själva. Han är så söt så man bara vill snusa lite på honom. Hoppas vi kan ses senare i veckan och prata loss lite och gosa med de små.

Kram

2009-08-05 @ 21:37:31
URL: http://buslarson.blogg.se/
Postat av: Ica

Guud vad stor han har blivit!! Vad skönt med lite egen vilja!! Kul att barnen inte är helt lika, det har vi åxå fått erfar minsann..fast å andra sidan föräldrarna är ju inte heller alltid helt lika, vad gäller humörsvängningar och sov vanor..

Vad bra att vi lyckats smitta va oss med vår "goda" vanor ;) Mini försöker åxå härma Molly lite grann ibland..jag är helt säker på att skulle vi sluta med napp nu skulle hon åxå börja suga på tummen!

Den kommer vi inte att lämna i första taget inte!!

Kram

2009-08-07 @ 12:34:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0