Inflyttade! men inga bilder... :-(

Nu har vi flyttat in!!! I bruktagningssynen gick bra,behövde bara införskaffa en brandvarnare till första natten.Å de va ju ganska lätt fixat. Det känns jätte bra,overkligt och fram för allt SKÖNT. Nu har vi våra egna grejer och alla är samlade under samma tak.Känns som om allt är nytt bara för att det har stått i ett förråd i nästan 1 år,så de e ju ganska kul.Man vill ju köpa nytt men de blir ju ganska dyrt... Wilma älskar att springa runt på de här stora ytorna,tror inte att hon kam gå längre...Hon älskar också fönstrena som går ner till golvet...Speciellt att känna på dem...och speciellt efter att Mamma/Mormor  har tvättat dem....hmmm... En sak e säker,trasorna får nog gå varma om de ska så vitt och ljust som de e nu....:-)

Usb kabeln är fortfarande i någon låda så jag kan inte sätta in bilder. Men ni får se lite bilder från förra helgen.


Här är Isak, en av Wilmas kompisar.Han,Mamma Sanne och lillebror Robin gick hit förra Lördagen och när det var dags att gå hem så passade det inte herre mannen så han stannade kvar. Till Wilmas stora lycka,dom har alltid riligt tillsammans.


Bus i sängkammarn ;-)



Vi sådde lite påskgräs också,ute på "gården". Jord,stenar och vatten,Wilma älskar att hålla på med sånt. Ju mer Roddigogga desto bättre. När hon står i en vattenpöl,försvinner hon in i sej själv :-) typ som vissa barn blir när de ser på tv.



Sen tog vi en cykeltur,de börjar gå bra att trampa nu. Hon har mest bromsat tidigare,lite lätt jobbigt... Men den här dagen gick det mer framåt än bakåt.Duktig flicka.


Nu ska jag börja planera för Wilmas BarnKalas som ska gå av stapeln i morgon. De blir massor av barn och massor av föräldrar,kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0