Altanen är (nästan) klar

Allt utom räcke är klart. ca. 2 dagar gjorde han den på. Snacka om effektiv. Blåste ju storm i går men längst in i knuten var det lä så jag och Wilma satt ute och solade nästan en timme. Pappa Matias åkte till Föglö (första gången i år...) och bytte däck på bilen.Lite sent men nu e dom på.(Vi har inte haft plats för däckena här i stan så vi förvarar dom på föglö.Ifall de e någon som undrar om det inte går att byta däck i stan :-)


Altanen, nu är det bara ett ute bord som fattas. Har kollat in ett som vi vill ha,men måste se om finans krisen tillåter!

Lite mer bilder inifrån....Wilmas Snygga bollhav passar väl bra som extra färg klick ;-)??

Allrum/Mysrum/tv rum       Badkaret i "stora" badrummet    Stora rummet i aftonsol ;-)

Man skulle vilja köpa så mycket nytt å så mycket fiint...meeeen en sak i taget....

Kommentarer
Postat av: ica

Åååh..jag ser framemot att bada i detdär badkaret! Då när man ännu hade badkar(i aspudden)förstod man inte hur man sku kunna leva utan ett, men nu har vi inte haft badkar i snart 3 år! och..jaa nog kan man ju ibland sakna att krypa ner och ta ett riktigt varmt bad.speciellt på vintern.. Fast man hade mer tid förut, nu ärjag mera inne i "snabba duschen" perioden..:) Undrar om det beror på att man nu har 2 små krävande barn istället för 1. Jag beundrar dom med 3 eller flera barn..som hinner bada badkar..

2009-04-19 @ 08:44:00
Postat av: Linda

Ni har såå fint. Ser verkligen fram emot att få komma och se det hela in real life. För att inte se dig, det var länge sedan nu, "Malte" har säkert också skaffat större boende sedan jag såg dig senast?!?

Kram

2009-04-19 @ 15:44:33
URL: http://buslarson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0