Vi 3 ska bli 4

Detta ska ske i Maj,typ alla vet kanske om det redan men nu är det svart på vitt :-) Vi har varit på Ultraljud idag och sett på en livlig krabat som verkar vara frisk.Bra antal,armar,ben och njurar var en kommentar vi lyckades höra från en mumlande Korvela...Väldigt speciell prick.Men en duktig sådan hoppas jag. Är nu i vecka 18 och mår ganska bra,förutom att jag är trött,trött,trött. Beror nog inte bara på grav.Det är nog en blandning av dålig sömn,jobb och en Sambo som inte är hemma så ofta. Vilket leder till att han också är trött,trött,trött... Husbygge,övertid,gravid,julstök, en trotsig 3åring (snart 3) är nog inte den bästa kombinationen. Men... de e bara att gilla läget :-)



Wilma har ritat en teckning till bebisen idag. Kolla magen! blev lättad när han bara hittade ett barn och inte fyra som jag har trott efter att jag inte fick på mej de vanliga brallorna i v.9 typ...HoHo.Hur ska detta sluta??

Wilma vill förövrigt ha en lillasyster som ska heta William... passar sådär tycker jag... ;-)

Kommentarer
Postat av: Kata

Hej ! Wauw vilken mage har ni firat julen redan?

Vem är Korvela läkare eller fostret? Marika allt blir bra när det är färdigt men försök vila låt

Wilma rita på magen så slappnar du riktigt av.

Ha det så bra alla 3 + 1

Kram Kata

2008-12-19 @ 10:37:33
Postat av: Linda

Jag tycker Wilma har bra smak, kanske inte riktigt har förstått det där med tjej och kille, men hon kanske garderar sig?!?

Det är häftigt med ultraljud, blir så mycket mer verkligt!

Ta hand om er nu, hoppas att ni får vila lite i jul när mormor och morfar kommer.

KRam

2008-12-19 @ 12:18:32
URL: http://buslarson.blogg.se/
Postat av: Erica

Tack för pizzan,det var mysigt en stund tills jag blev för nervös att isak skulle sabba nån vägg,skulle nog inte vara så kul. kanske du oxå har en duracellunge i magen:).Nå det skulle ju inte vara så kul om han satt i ett hörn heller och inte gjorde ngt.

Men fint kommer det att bli huset.

Och tack för barnvakten förresten.kramis

2008-12-19 @ 19:04:48
Postat av: Marika

Kata: De vart väl en å annan lusse bulle för mycket vid lucia :-)Korvela är nog läkaren.... men varför skulle inte bebisen kunna heta de? rätt fint..hmmm...not.



Linda:Hon har bra smak :-) men vi får nog ta upp den där namn diskussionen igen...blir lite många W:n annars ;-)



Erica:De kan nog va vad som helst där inne, gärna en duracell kanin,dom e ju söta. Det finns ju målfärg och spackel ifall han kommer dit fler gånger å tänker slå in någon vägg,hihi



Tack själv för att du/mörn fixade vår ekonomi :-)

2008-12-19 @ 23:00:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0